Welkom bij Djembé

         De studievereniging van Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie in Utrecht.Foto_Lassa_Alicia.JPG

Ontwikkelen 


Djembé biedt je ruimte om je verder te ontwikkelen naast je studie. Je kan je persoonlijk ontwikkelen binnen commissies, het antropologische werkveld verkennen, en je voorbereiden op je verdere loopbaan door eventuele instellingen die wij bezoeken. Ook kan je door Djembé een groot netwerk opbouwen wat gunstig kan zijn voor je verdere carrière.

DSC1285.JPG

Gezelligheid 


Naast studeren is ontspanning natuurlijk ook belangrijk. Djembé organiseert maandelijkse borrels en ook feesten met andere verenigingen. En daarnaast zijn er creatieve, sportieve, culinaire en duurzame activiteiten. Djembé is een plaats waar iedereen welkom is en er is daarbij dan ook genoeg ruimte om je medestudenten te ontmoeten!

Foto_symposium.JPG

Studeren 


Als lid van Djembé heb je toegang tot een boekenkorting. Ook organiseert Djembé extra werkgroepen voor vakken die als moeilijk worden ervaren (bijvoorbeeld methoden en statistiek). Daarnaast staan leden altijd klaar om anderen te helpen, en kan je gerust in het Hok een gesprek aangaan over onderwerpen die je niet helemaal begrijpt.Hoktijden

Maandag: 13:00 - 17:00

Dinsdag:   11:00 - 17:00

Woensdag: 11:00 - 17:00

Donderdag: 11:00 - 17:00

Vrijdag: 11:00 - 17:00 

12
jun
Algemene Leden Vergadering III
  • Bestuur
  • Aula, Academiegebouw
14
jun
Familiedag
  • Bijzondere activiteit
  • De Uithof
21
jun
Eindejaars Commissiebattle: Expeditie Djembéson
  • Commissiebattle
  • Franz Schubertstraat 20, 3533 GW Utrecht

Het laatste Djembé nieuws!


Sponsoren

Zonder haar sponsoren zou Djembé haar diensten niet in de huidige kwaliteit kunnen bieden aan haar leden. Djembé is daarom haar sponsoren erg dankbaar voor de bijdrage die zij leveren. Een concreet voorbeeld zijn de studiereizen die jaarlijks financieel worden gesteund waardoor wij deze voor een lage prijs kunnen aanbieden aan onze leden.

Instagram:

@Djembeutrecht


Onze sponsoren