Sponsor worden?

SV Djembé
is de studievereniging van de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie van de Universiteit Utrecht. Onze ongeveer 400 leden bestaan uit bachelorstudenten, (pre-)masterstudenten, docenten en alumni.

Wij proberen ons als vereniging altijd in contact te komen met meer studie-gerelateerde organisaties. Een studiegerelateerde samenwerking met onze vereniging kan bestaan uit het plaatsen van vacatures of stageplekken of het aanbieden van lezingen en/of excursies waarmee u uw bedrijf kunt promoten en wij onze leden kunnen informeren. 

Naast deze studiegerelateerde samenwerkingen zijn wij ook geïnteresseerd in samenwerkingen die onze leden


iets bieden als ontspanning van de studie. Onze leden zijn ook naast de studie veel bezig met duurzaamheid, mensenrechten en andere actuele onderwerpen maar ze houden ook veel van gezelligheid. 

Wij kunnen uw bedrijf verschillende promotiekanalen bieden. Zo brengen wij een kwartaalblad uit, sturen wij onze leden wekelijks een nieuwsbrief en onderhouden wij verschillende social media kanalen. Verder vinden wij het altijd erg leuk om activiteiten te organiseren bij onze samenwerkingen om zo hun bekendheid onder onze leden te vergroten.

Wilt u meer weten over onze mooie vereniging of een samenwerking met ons? Stuur dan een mail naar onze Commissaris PR: pr@svdjembe.nl Hopelijk tot snel!

Djembe_in_utrecht_sponsor_worden_foto.jpg
Sponsor worden?

Zonder haar sponsoren zou Djembé haar diensten niet in de huidige kwaliteit kunnen bieden aan haar leden. Djembé is daarom haar sponsoren erg dankbaar voor de bijdrage die zij leveren. Een concreet voorbeeld zijn de studiereizen die jaarlijks financieel worden gesteund waardoor wij deze voor een lage prijs kunnen aanbieden aan onze leden. Sponsor worden van Djembé? Klik dan op de knop hieronder.  

 Word ook sponsor
walden.png
Gyslogo_Zwart.png
Poolcafe_logo_zwart.jpg
VIDIUS-logo.png
WO4YOU_Logo.jpg
uu-logo-en-geenwitruimte.png
STUF-zwart.jpeg

Onze sponsoren