Inspraak

De Inspraak is het orgaan binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen dat de belangen van studenten behartigd en toeziet op de kwaliteit van het onderwijs. Binnen de Inspraak zijn zowel studenten als docenten actief, op deze manier hebben studenten dus indirect invloed op het beleid dat wordt gevoerd door de faculteit. De Inspraak bestaat uit verschillende functies en organen en op deze pagina kun je hier meer over te weten komen!


de OnderwijsCommissie-kamer 


Foto_Marrit_Otter.jpeg
Marrit Otter
Foto_Vera_Oostdijk_.jpeg
Vera Oostdijk

De OnderwijsCommissie kamer (OC-kamer) bestaat uit studenten van de opleiding die een directe schakel vormen tussen de opleiding en studenten. Dit jaar zijn Marrit Otter en Vera Oostdijk onderdeel van de OC-kamer, als je dus vragen of klachten hebt kun je hen altijd aanspreken of mailen via: oc.ca@uu.nl

Er wordt daarnaast aan het eind van elk blok een Koffieklaaguurtje georganiseerd in onze verenigingskamer. Leden van de Opleidingscommissie zullen dan aanwezig zijn in het Hok om al je vragen te beantwoorden of klachten aan te horen. Schroom dus vooral niet om je mening te delen!

 Je kan ook lid worden van de jaarvertegenwoordiging. Dan ga je 4 keer per jaar met ons en andere studenten in gesprek over hoe je vakken waren (met snacks).
Wil jij nu lid worden van de jaarvertegenwoordiging? Neem dan even contact met ons op via onze email of instagram: @inspraak_ca!
Managementteam studentlid


Het managementteam studentlid (MT-lid) is de student die plaatsneemt in het managementorgaan van de opleiding. Diegene heeft dus directe invloed op het beleid dat de opleiding wilt voeren. Dit jaar zijn de MT'ers Alara Nelson en Myrthe Wijbenga. Zij hebben nauw contact met docenten en de OC-kamer en zullen op die manier het geluid van studenten kunnen laten horen in vergaderingen. Je kunt hen altijd aanspreken of mailen via: Emailadres volgt nog

Foto_Alara_Nelson.jpeg
Alara Nelson
Foto_Myrthe_Wijbenga_kopie.jpeg
Myrthe Wijbenga

Contact Persoon Inspraak

Als Contactpersoon van de Inspraak (CPI) is onze Commissaris Onderwijs altijd beschikbaar voor je vragen. Hij is de schakel tussen de vereniging, de studenten en de Inspraak. Lars is minimaal twee keer per week aanwezig in het Hok en aanwezig op alle activiteiten dus je kunt hem altijd aanspreken met vragen of opmerkingen over de opleiding. 

Onze sponsoren