Solliciteren naar een Commissie

Ben jij nu geïnteresseerd in een commissie en zou je hier heel graag plaats in willen nemen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in met daarin je voorkeurs-commissies. De meeste commissies zoeken aan het begin van het jaar nieuwe leden maar halverwege het jaar is er nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor een commissie. Inschrijven voor een commissie kan van 7 t/m 20 september. 

Weet je niet zo goed wat elke commissie doet? Tijdens de faulteitsintroductie is er een moment waarop je met commissieleden in gesprek kunt gaan. Ook is er altijd de mogelijkheid om een bestuurslid vragen te stellen over de commissies. Activiteiten van elke commissie zijn te vinden in de agenda op de website, op de Instagram en op de Facebookpagina.

Commissieleden zijn een heel schooljaar actief in de commissie. Meestal organiseert 1 commissie 4 activiteiten per jaar. Per activiteit vergader je vantevoren 1 tot 3 keer, maar dit verschilt natuurlijk per commissie en activiteit. Veel commissies houden ook commissie uitjes waarbij ze met hun commissie bijvoorbeeld samen gaan eten, bowlen, uit gaan of gaan kanoën. Jaarlijks is er ook een activiteit die alleen bestemd is voor commissieleden: de commissiebattle, waarbij verschillende commissies door het hele jaar heen punten verzamelen en strijden voor de titel van beste commissie van het jaar. Het is dus naast het organiseren van activiteiten ook nog eens super gezellig en een onvergetelijke ervaring!

In elke commissie zit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Zij mogen niet meer dan 1 jaar dezelfde functie bekleden. De functies worden aan het begin van het jaar gekozen en verdeeld. Dit gebeurt binnen de commissie.

Mocht je meer vragen hebben, dan kan je altijd een bestuurslid of een commissielid aanspreken, een DM sturen naar Djembé op instagram of een mailtje sturen naar secretaris@svdjembe.nl.De commissie-inschrijvingen zijn gesloten! Wil jij nu alsnog heel graag bij een commissie of heb jij andere vragen? Stuur ons dan een mailtje via secretaris@svdjembe.nl. of stuur een DM naar Djembé op Instagram.

Onze sponsoren